Skip to main content

Winkelwagen

Close Cart

Wij willen graag het verschil maken voor de zorg

BOUF Academy is een initiatief van BOUF Legal. Ontstaan uit de jarenlange ervaring uit onze adviespraktijk. Op het gebied van regels, macht en mensen. Wij vinden het belangrijk om de zorg aantrekkelijk te houden en nieuwe professionals aan te trekken. Wij dragen graag ons steentje bij door het delen van onze inzichten en kennis wat weer bij kan dragen aan de aantrekkelijkheid van de zorg.

legal icon

Wet- en regelgeving

Het juridisch landschap

Invloed organiseren icon

Invloed organiseren

Het stakeholdersveld en de politieke arena

Bestuursadvies icon

Bestuursdynamiek

De bestuurskamer en het domein van de toezichthouders

ondernemen sleutel

Ondernemen

Ondernemen in de zorg

Ons verhaal

BOUF Academy wordt geleid door Daphne Komduur. Zij brengt als zorgprofessional en operations manager van een kliniek in de zorg de noodzakelijke know how voor BOUF Academy. Danielle Kikken en Loubna Boufrach, partners BOUF Legal zijn de leidende geesten en aanjagers achter de content van de cursussen en de aansluiting in de opleidingsbehoefte van het zorgveld.

Wij zijn er voor de zorg

Voor alle professionals in de zorg โ€“ handen aan het bed tot aan de bestuurders en toezichthouders – bieden wij relevante cursussen aan die antwoord geven op uitdagingen op de werkvloer. In heldere taal, snel toegankelijk en voor iedereen te volgen. Op de vier pijlers: wet- en regelgeving, invloed organiseren, besturen en toezicht en ondernemen.

Bekijk onze cursussen

Voor de zorg

19

Cursusmateriaal geschreven voor professionals in de zorg, bestuurders en toezichthouders, stafmedewerkers en kwaliteitsfunctionarissen. Inhoud waar vraag naar is en waar je antwoorden krijgt.

Toegankelijk

18

Wij weten als geen ander hoe we het Nederlandse zorgstelsel kunnen vertalen naar heldere inhoud.

Blended Learning

17

Waar ICT-gebaseerd en face-to-face onderwijs samenkomen en elkaar versterken.

Benieuwd naar ons? Lees snel verder!

Met de adviseurs van BOUF Legal worden alle cursussen geschreven, gebouwd en gepubliceerd. Wij werken hierbij samen met gastexperts uit het werkveld. Een bak kennis gebundeld voor jou!

BA graphic certificaat

Certificaat & geaccrediteerd

Na het volgen van een cursus ontvang je altijd een BOUF Academy certificaat. Daarnaast vragen we voor elke cursus accreditatie aan. Neem gerust een kijkje in ons aanbod en mocht je iets missen laat het vooral weten via ons contactformulier.

Bekijk alle cursussen

Laatste Blogberichten

Zorgpartijen willen sneller verbetering in gegevensuitwisselingen

Z๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ป๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ถ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜‚๐—ถ๐˜๐˜„๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐Ÿชช Vorige week hebben 19 zorgorganisaties de Tweede…
Lees deze blog verder

BOUF Academy is live!

Cursussen die het verschil maken binnen de zorg! We gaan van start als kennisinstituut…
Lees deze blog verder